Underbar känsla! ♥

Hade Lucy igår & red ute på stora sandbanan...
Det gick så bra, jag menar inte att hon gick fint & så hela tiden utan att när jag krävde lite av henne gav det resultat & sen var hon pigg & busig så jag kunde inte annat än le! Höll på att åka av ett antal gånger & studsade grymt mycket barbacka men jag bara skratta!
Fick till några fina & välbalanserade förvända galopper. Snacka om att jag var helnöjd & jag stoppade där när jag var så pass nöjd! För det brukar bli så att när det går super bra så kräver man lite till & så går det inte. Då slutar man med att vara missnöjd av passet & det är inte kul.
Busade även med att Viktoria gick framför oss. Sen började Viktoria springa & Lucy travade på... Jag höll in Lucy lite och sen lättade jag, Lucy bar for ner med huvudet & och ökade farten rejält! Jag kände hur glädjen från henne bara spred sig till mig! Så fin & mysig häst så det finns inga ord! ♥

La ihop en liten video på oss, dock inget nytt!

Ny bikini införskaffad!

För bara 104kr för att vara exakt! Vad tycks? Från StyleByTyra även bilden är därifrån :)

Sommar ♥


Även jag blir 15 detta år! ♥

Jahopp nu är jag 15 men känner ingen skillnad från för några timmar sen ^^
Men lägger upp lite olika bilder från när jag haft mina ljusare & finare stunder!


God Jul!

Hoppas alla får en underbar jul & att ni har massa mysig snö! (har ingen snö själv :( )
Massa klappar & allt som en jul hör till. Träffa hela släkten & titta på kalle Anka tillsammans. Vi har Kalle Anka som en tradition här även fast att ingen är så liten längre men men.
GOD JUL!

Bjuder på en vintrig & härlig bild från förra året ♥

~ Lite ovisade bilder ~


Snart jul!!!!!!

Imorgon är det julafton & då ska jag fira jul med pappa. Alltså min släkt på pappas sida. Firar jul med mamma & hennes släkt lite senare när jag är hos henne.
Har iallafall jullov & fick mina betyg igår. Inga dåliga betyg men kommer sikta mycket högre nästa termin vilket leder till att bloggningen kommer vara helt kass.
Önskar mig delbetalning av systemkamera av pappa i julklapp då jag tänker köpa en systemkamera strax efter jul & de är ju ganska dyra så känner att jag kan behöva lite hjälp med betalningen.
Men så fort jag köpt kameran kan jag lova att det kommer bli mycket bättre uppdatering & mycket mer bilder här på bloggen!

Bild från förra vintern. Dock så har vi typ ingen snö nu :(

Sjukt bra låt att lyssna på till prov!

Dels för att den är lång & för att jag älskar rytmen, den hjälper iallafall mig att tänka & stänga ut allt annat :) ♥

Bli medlem vett ja!


Du kan tjäna pengar på din blogg & det kostar inte 1kr att vara med. ♥

Nu blire tävling ^^

Ska nu cykla till stallet & gå banan & göra Calas så fin det bara går. Konstigt nog så är jag inte nervös än utan jag är lugn som en filbunke? Jag som alltid brukar börja bli nervös typ någon dag innan. Undra om det bådar gott eller dåligt?
Vi fixar det här Calas :) ♥

Snabb info!

  1. Red idag först Lucy med grimma & grimmskaft. Känns som om hon lyssnade ännu bättre på styrningen med skänklarna idag men blev trött & orkade inte lyssna framåt slutet ^^
  2. Red Senator idag. Vi hade dressyr, jag kan klargöra såhär att han gillar inte mig & jag gillar inte han. Rättvist! Vi tränade på att göra några öppna men det gick lättare i höger än i vänster varv. Annars gick det ganska bra, förutom att han blev sur på mig i galoppen & kickade ;)


Jag ska tävla Calas på söndag i hoppning. Jag har hoppat henne en gång och ska nu tävla henne. Inte nog med det, jag är först i 70cm klassen också -.-  Jag kommer typ dö ^^

Bild på mig & Senator från i sommras


Lucy ♥

Hade Lucy idag & tog henne till stora sandbanan. Hade henne i repgrimman & grimmskaft. Började med att typ longera henne först & kollade lite hur hon lyssnade på rösten. Hon var jätteduktig & mysig (A) ♥
Sen red jag lite babacka då med repgrimman. Gick väldigt bra. Travade bara en kort stund då vi håller på att sätta igång henne försiktigt. ♥


MVG!

Helt hyper!!!
Fick MVG på mitt NO prov som jag gjorde i fredags! Hade satsat att plugga i hopp om MVG & det lyckades jag med!

Man kan inte både äta kakan & ha den kvar... Men man kan äta kakan & ta en till! (A) ♥


Svar:

Anonym om Onsdagen = hoppning med Calas ♥:
Hur högt hoppade du? :)Ville inte nämna det här egentligen för att skryta eller något liknande men eftersom att du inte vill säga vem du är så aja. Du frågade så jag svarar :)
Hindret låg på 1.10m. Ska erkänna att jag är lite hopprädd men jag gillar kicken man får när man prövar något man egentligen inte törs ^^.

Onsdagen = hoppning med Calas ♥

I onsdags var det hoppning. Det gick väldigt bra & jag trivdes verkligen att hoppa med Calas. Första gången och det gick super. Hoppade även högre än jag någonsin gjort förut! Och det gick ändå jätte bra det där höga hoppet! Hoppade det 2 gånger och det kändes väldigt bra båda gångerna! :D ♥

Calas ♥

Detta gör mig glad ♥

  • Att få MVG på ett prov. Jag har jätte höga krav på mig själv & ärligt så känner jag mig inte riktigt nöjd förän jag får ett MVG.
  • När ett ridpass har gått sjukt bra! Över mina förväntningar eller att jag har hoppat högre än jag någonsin gjort förut & det verkligen gick bra.
  • Efter ett hårt träningspass med svett mår jag riktigt bra! Även om det är "pain in the ass" under passet!
  • När någon ärligt säger något snällt/positivit till mig som jag aldrig tänkt på eller någon sagt.
  • När jag & pappa låtsas bråkar & slår på varandra. Det är grymt kul & min pappa är den pappan jag alltid önskat mig. Han har ärligt talat lärt mig att slåss så nu får jag akta mig & springa fort efter att jag slagit på honom.
  • Krypa ner i sängen på kvällen & märka att den är nybäddad & luktar mysigt!

En bild från när jag hoppade högre än jag någonsin gjort tidigare ♥


TävlingKlicka här för att komma till tävlingen.

Rutten? Jo jag vet -.-

Rutten uppdatering här och jag fattar inte vad problemet är. Eller jo... Jag har inget kul att skriva om & bara skriva vad jag gjort i skolan känns lite BORING! Imorgon står det hoppning på schemat iallafall & jag hoppas på Sjuan eller Calas.
I lördags vart det lussebak med kusin & mormor. Det var mysigt. Dock så var jag så är jag väldigt hes ^^
Charmig bild på nya pollen i stallet som kallas "Lilla Gubben" & Betty till höger.

I do believe in fairies, I do, I do.

Lucy jag tror på dig & jag vet att du är stark, starkare än dem flesta! ♥
Jag finns vid din sida tjejen ♥


Titta!

Om du får höra något skvaller om någon... Då börjar du själv informera folk om det. När du egenligen inte hade någon aning om ifall det är sant eller bara ett ryckte som kan förstöra någon liv för gått!
Bara titta på den här videon! Jag grät igenom den, gjorde du?


Cam Gigandet ♥Snygg skådis som medverkar i bl.a Never Back Down , Twilight , Easy A.

Skola -.-

Idag i hade vi spanska, sen tittade vi på en knarkfilm på NO som var lite äcklig då & då ^^
Sen hade vi matte & det gick bra då jag faktiskt har lätt för matte, sen hade vi bad...
Jag, Sossi & Maggi vae de ända tjejerna som badade så vi jobbade på som sjutton. De mobbade mig också för att jag var kort >.<
Sen skulle jag & Sossi planera våran idrottslektion som vi ska hålla i snart men båda var för trötta så det blev inte mycket gjort ^^
Vatten... Som man kan simma i ^^

Stjärnonas hoppning!

Har nu tittat på stjärnornas hoppning på svtplay.se. Jag älskar det verkligen & det är så kul att se kända ansikten på hästryggarna som tränat som djur dem senaste månaderna! Syna att Ola Rapace inte fick vara med då han ska vara med i nya James Bond filmen, det var för farligt att tävla då Ola kunde ska sig.
Sen var ju Musse Hasselvall riktigt duktig. Han tävlade 1meter & sedan på omhoppningen som låg på en meter så hoppade han barbacka!!! :D Så skönt kille som bara satsar allt & älskar att överaska!


Markarbete - Calas

Igår var jag sååå taggad på hoppning, hade kollat fel & det var markarbete ^^
Fick Calas iallafall & hon blev lite väl stark i galoppen när vi galopperade på A & C volterna men sedan när vi galopperade lite längs långsidorna så var hon mycket trevligare & jag varierade med 4 & 3 galoppsprång mellan två bommar.
Gick förövrigt bra & jag hoppas på att jag kan få henne nästa vecka på hoppningen. Hon är ett riktigt stort sto. Personen som ridit henne innan mig hade typ 4 hål för långa för mig & när jag stod på backen då var stigbygeln till mina revnen ^^ Så ja hon är väldigt stor ^^
Calas

RSS 2.0