Träns från PSofSweden


Fredag 22/02

Imorgon ska jag träffa mina älskade hundar. Fina Bella som älskar att busa och att få springa lös. Underbara Dino som är en liten terrorist med en rynkor i pannan, älskar att bråka och stjäla saker.

Fota sporremmar i minusgrader är inte mysigt...

Fotade lite sporremmar igår men blev inte så seriöst då händerna var illröda, stela och gjorde fruktansvärt ont efter bara cirka 5 min. Blev några bilder men kommer göra ett nytt försök snart.
Hoppade Lucy igår, hon kändes fin och allt bara flöt på. Det var dock bara låga hinder, hade gärna hoppat högre då Lucy kändes så fin.
Imorgon bli det att sticka till mamma, äta gott och mysa med djuren ♥
Alla sporremmar här över kommer från Perfect Sit of Sweden. Min personliga favorit är den ganska simpla med en vit söm bara. Väldigt stilrent och sjukt snygga, tummen upp till dem.
Ni hittar alla på deras hemsida och mycket mer: http://www.psofsweden.se/sv/

Sportlov!

Hoppningen i torsdag med Lucy gick riktigt bra, fick till några klockrena språng och hade en härlig känsla hela passet! Som det ser ut nu så planerar jag att tävla henne i slutet av mars på ridskolan, liten klubbtävling. Skulle va kul och se hur mycket vi har utvecklats sen i november bara, då jag tävlade henne sist vilket också var vår första hopptävling tillsammans. Känns som om vi har hittat varandra mer och att vi förstår varandra på ett annat sätt. Jag hoppas att tävlingen blir av då det skulle vara riktigt kul!
Bifogar ett klipp från tävlingen i november:
 
Inte en klockren tävling här uppe men hon är inte den lättaste, hon är väldigt lång i kroppen och ganska seg för det mesta. Men vi taggar till nästa tävling som sagt :)

Nu blir det hoppning med bästa hästen ♥


Sneak peak av dagens plåtning

Gick inte alls bra, småsnöade och Lucy vägrade att samarbeta...
Lucy i ett träns från Perfect Sit of Sweden, ett ursnyggt träns!

sovmorgon är överskattat...

Imorgon blir det rida Lucy tidig fm, sen rida ett pass på riskolehäst och om vädret är någorlunda bra så blir det lite plåtning av Lucy med snygg utrustning! ♥
Hoppas hoppas då man vill leverera så fort som möjligt
Hon är redigt fin iaf ♥

Paket!

Idag fick jag hem ett väldigt värdefullt paket och jag vet att jag kommer att ha jävligt kul någon dag snart! ♥
 

Gott & Blandat ♥


Tre kombination

Jag har lite kul fotoprojekt på g
Igår så hoppade jag Lucy. Hade hela ridhuset för mig själv och pappa ställde upp som min personliga banpersonal vilket jag uppskattade jätte mycket!
Vi körde på en trekombination med olika avstånd mellan hindrena vilket är nyttigt. Lucy gick som en klocka och allt bara flöt på, underbar känsla!
Avslutade med att jobba lite på att få Lucy att landa i rätt galopp i vänster varv då hon gärna tar fel där. Lite extra tryck i stigbygeln och ledande tygeltag så gick det galant.
Helt klart det bästa hopp-passet med henne hittills!

Strass sporremmar från PSofSweden

Snygga blingbling sporremmar från Perfect Sit of Sweden. Remmar som är tillverkade i 100% ekologiskt läder och som spänns fast med specialdesignad karborre som tål otaliga öppningar och stängningar.
Mitt tips till er är dessa snygga sporremmar. De är grymt snygga och strassen finns i vitt, mörk-blått, rosa och guld till båda svart och brunt läder.
Kan användas till tävlingar då man vill vara extra fin och sticka ut lite eller för att pigga upp den vardagliga outfiten!
Tro det eller inte men det lyser verkligen upp och är ursnyggt, speciellt om solen får stenarna att glittra!

RSS 2.0