Flyttkaos

Haha inte riktigt men mycket tankar kring flytten som sker om en vecka. Denna helg blev det att packa ner mitt rum, plugga bokföring, jobb i morse samt ska om en stund iväg och studsa lite med Bolero. 

Riktigt länge sedan nu jag hoppade honom men ska fortsätta med övningen jag gjorde sist så får vi se hur dagsformen är. Förbereder mig på en pigg och stretig häst så kanske jag blir positivt överraskad! Faktiskt ägaren som frågade mig den här gången om jag hade lust att hoppa honom - känner att jag har ett "mission" då och att det uppskattas så ska bli kul :)

Livet spolar vidare

Sen sist har jag i och med flyttstädning hittat både pinsamma och gulliga bilder på mig från flera år tillbaka. Ni får gissa själva vilken som är den pinsamma och vilken som är den gulliga ;) (hint, den andra bilden så är jag tjejen med benan nere vid örat typ ^^)
 
Mysig grillkväll ihop med Elin och två kompisar till henne, skratt, korv och fint väder!

Röstat i skolval, då jag inte blir 18år förrän efter jul så får jag inte rösta i det riktiga valet. Därför har jag inte försökt läsa på men så kommer det ett skolval helt plötsligt, har varit några politikerdebatter i skolan så utgick från dem.

Pluggat bokföring med hunden samt druckit mocka latte från espresso house
 
Sen igår hoppning på Maggie för Mia. Då Mias dotter varit sjuk ett tag och en ponny som verkligen ville hoppa så blev jag tillfrågad. Joggade fram i skogen och på fält och sen in på banan. Hoppar så otroligt sällan nu så självförtroendet där är inte på topp!! Blev bara småskutt då jag fegade ur när hindren höjdes lite. Förfrågan om att hoppa grind, fegade ur... Förfrågan om att hoppa ett illrosa hinder på volt, fegade ur och tog grinden istället ;)

Hoppningen gick bra, bålen är svag men det får man jobba upp och sitsen är inte hundra men samma där. Avslutade med lite dressyraktigt arbete och en väldigt trevlig ponny att jobba med! Stort tack Mia för hjälpen och för att jag fick rida Maggie :)

Att rida, att tävla, att inte!

Imorgon är det en hopptävling på ridskolan där jag red förut. Var dressyrtävling där förra helgen och det är trist att inte kunna vara med. Efter en helt sommar i stort sett med skadad Zyd & Fresa så är tävling lång bort just nu. Verkar som att Zydansie ska börja sättas igång nu, håller tummarna!

Har plan på att sticka till tävlingen imorgon och titta samt fota om fint väder. Känner hur det kryper i kroppen på mig, kollat på hoppningen från Normandie där VM går i detta nu. Sjukt kul att titta på och vill så gärna hoppa med saknade Zyd. Har vart otroligt nyttigt för mig att hoppa Bolero och tacksam över att jag fått låna honom så jag själv inte tappade allt under sommaren. Samt att jag har lärt mig lite nya ting då han är annorlunda att hoppa från det jag är van vid, inte en lugn stund!

Men på Zydansies rygg och hoppa - det är verkligen det jag vill allra helst just nu. Vi var inte så sammansvetsade senaste hoppningen tillsammans men det är ändå något. Det är henne jag vill klara av, hon är så galet snygg och duktig - hon har verkligen fått en stor plats i mitt hjärta!
Haha det här inlägget blev helt annorlunda från vad jag tänkt mig till en början, tankarna fick ta över det här. 

Är bara galet ridsugen, dock halvt sjuk så inte blivit något häst denna helg tyvärr. Kurerar mig lite från anstängning och taggar till nästa helg istället :)
Snyggfia!
 

Glowing Stella

I detta nu vet jag inte vad jag ska göra med denna blogg... Ingen vidare lust men vill ändå ha något om det skulle vara någon tävling eller träning som filmas/fotas. 
Vi får se. 

Har startat upp en fotoblogg, tänkte första ha den lite "hemlig" men då den blivit länkad på annat håll kan jag skriva ut den här med. Det finns inte mycket på den ännu och kommer endast uppdatera bilder som jag har tagit och som jag vill visa upp :)
Glowing Stella <---- Bara att klicka sig in på om ni vill!

Ponnyskutten

RSS 2.0