En ny start här på bloggen

Nu är en ny header uppe och designen är lite förändrad med information och liknande. Frågan är om jag egentligen borde ha gjort en helt ny blogg, kanske en annan bloggportal till och med för att få en helt nystart. 

Vi får se, nu ser det lite roligare ut här iaf så får jag fundera på saken. Bloggar här ett tag så får vi se längre fram. Kommer att dra igenom lite guldkorn på vad som är det stora som hänt sen jag slutade blogga. Men nu ropar kudden på mig, får se om det är några som läser detta sen eller om jag pratar med mig själv - vilket också är helt okej, lite schizo är trevligt!

Utgång

Lördags kväll spenderades med Elin och några till hemma hos henne. Grillning stod på schemat och lite sällskapslekar, otroligt trevligt! Det skulle jag vilja kalla kvalitetstid att bara umgås, snacka och skoja. När klockan började bli mycket så åkte vi in till Lotsen och gick ut på krogen. 

Det bästa med att vara 18år tror jag faktiskt är att kunna gå ut på krogen. Jag har funnit en stor glädje i att träffa massa nya människor, socialisera sig, dansa, sjunga och ha en bra tid. Just det att träffa nya människor värdesätter jag högt då en breddar sitt egna kontaktnät och kan hitta väldigt intressanta person som man klickar bra med! 

Uppe på Fresa igen

I lördags satt jag upp på Fresa och red ut en sväng med Elin och Anton i regnet. Var många månader sen sist och kändes väldigt mysigt att sitta på F igen, hon är ju för go. Blev klättring i skogen och sen en gräszon där jag först travade längs hela. Fick en otroligt trevlig trav, mjuk och hon kändes så himla positiv!
Tänkte trava tillbaka samma sträcka men Fresa hade sett att de andra fått galoppera och då sa hon att hon också förtjänade det. Hade hört av Elin att F varit otroligt pigg och då jag inte suttit i sadeln på länge så vågade jag inte fatta galopp, men hästen bad så snällt om det så det slutade med att vi galopperade. Ett friskt tempo och försökte jag bromsa lite började hon studsa åt olika håll så lät henne löpa den lilla sträckan som var kvar i eget tempo. Fick en liten kick av det och bara log efteråt. 

Kändes bra att sitta upp en sväng efter så pass lång tid men inget jag egentligen har saknat i vardagen. Absolut har jag saknat hästarna som individer men inte "måstet" att åka ut varje vecka. Så det var rätt val att sluta rida för nu, måste prova lite annat. 
Men trots det så oj vad härligt det var att sitta på underbara Fresas rygg, henne tycker jag om!
(Suddiga bilder var det enda jag hade att erbjuda från denna tur)

Tillbaks igen eller tillbaks för nu?

Känner att det har börjat att kli lite i mina fingrar igen, vill blogga och få uttrycka mig om mitt lilla liv. Hur ofta och hur seriöst har jag ingen aning om men för nu känns det bra att sitta här igen. Känns som att en ny header vore på sin plats om jag tar tag i detta igen... 
Men kommer inte nämna det för någon och se vilka som fortfarande kikar in på bloggen trots långt uppehåll. 

Bilder från unghästbetet där Cereza är nu, var underbart att träffa donnan efter en lång tid. Har även träffat Zydansie, Fresa och Maggie för någon vecka sen - åå vad jag tycker om dessa damer! <3
Var väldigt länge sedan jag träffade dem innan denna stund...

Om en månad

Så kommer jag och mor att gå på Brolle igen tillsammans. Förra året var det riktigt bra och det lär det bli även denna gång då min mor fyller år på samma dag, så jag riktigt glad att kunna bjuda henne på detta igen <3

 

Bästa dagen i mitt liv

 

RSS 2.0