There´s nothing worse than feeling like a ghost

Igår spenderades morgonen i stallet, hos Lucy. Red Lucy barbacka i ridhuset en kort stund och kände mest bara lite på henne. Hon kändes jätte mjuk och fin och var jätte trevlig. Fick sådan grym känsla och var verkligen glad över passet då det kändes som vi verkligen jobbade tillsammans!
Efter det blev det en tripp till Norrköping med far min. Fick ett tele-objektiv som var min julklapp/födelsedagspresent av pappa. STORT TACK!
Var även inne en snabbis på stadium och köpte en funktionströja att träna i och ett par löparbyxor.
Ny skön låt jag hittade då jag kollade på Gossip Girl:
 

Födelsedag: Gymma - Tårta - Rida

Min dag här över. Idag har min kropp funnits på denna jord i 16år. Jag och pappa åker till stallet ikväll och rider Lucy tsm. Kommer bättre uppdatering, hoppas jag!
Några bilder jag tog igår:

Väldigt fin juldag ♥

Hela morgonen av juldagen spenderades framför datorn, Gossip Girl, med knäckemackor med julskinka som pålägg. Sedan te mitt emot far min när han åt frukost ♥
Eftermiddagen/kvällen spenderades hos min tredje familj, Fors. Vi åt kalkon och några av deras vänner/släkt var också på besök och åt med oss. Jätte mysigt och gott med en hel del prat!
Sen satt jag och Viktoria i hennes soffa, tittade tv, spelade spel, drack och åt onyttigt samt pratade. Vi satt och myste och jag kunde inte tänka mig att vara på en bättre plats än var jag var just då! Något jag verkligen behövde så jag glömde bort min förskylning och fick tillbringa tid med min kära syster och vän! ♥

Julaftons outfit :


Halvt sjuk eller liknande...

Setat hemma hela dagen, tittar Gossip Girl och även LOL. Druckit te, varmt vatten med ingefära och honung och även lite must. Det dåliga med att vara sjuk på lov/helger är att ingen saknar dig eller tycker synd om dig...
 
Imorgon är det julafton så ska snart ta en dusch så jag känner mig lite piggare. Imorgon blir det först en sväng till farmor i min nya snygga outfit och sedan bär det av till mormor. Hoppas, hoppas verkligen att jag känner mig lite bättre imorgon för annars är allt bara så jobbigt.
Annars går jag bara runt hemma, helt själv, och tycker synd om mig själv.

Jul-avslutning ♥

Statistiken i botten och humöret i toppen, så ska det va!
Drack nyss en kopp varmt vatten med ingefära, vitlök och honung. Börja känna mig lite krasslig i halsen och nyser som bara den! Men jag tänker inte bli sjuk.
Idag julavslutning. Börjar med att sitta på bussen med dåligt humör, allmänt tjurig. Hade någon försök prata med mig han jag bara snäst till svar. Glad att min busskompis hade någon annan att sitta brevid.
Sen själva avslutningen så var det massa olika elever som sjöng och en liten teater också. Väldigt bra gjort och jag skrattade mig igenom hela programet. Det ändrade mitt humör helt!
Det var en underbar tjej som sjöng en Evanescence låt, med endast sällskap av annan tjej som spelade piano till. Och som fd (gillar de fortfarande) favoritband så kunde jag texten vilket gjorde det extra bra. Men den här tjejen var helt otrolig, gjort om låten lite så det passade hennes röst men hon sjöng så sjukt bra!! Kan tycka att låtar är bra och är det en sorglig text kan jag bli lite deppig men den här tjejen fick mig att rysa under hela hennes framträdande, jag satt där och var tårögd för hon var så grym!
 
Efter det så gick Iqra med mig på stan en stund då jag skulle leta efter någon lite finare outfit till julafton. Kom hem med kläder som jag är så sjukt nöjd över. Iqra hjälpte mig jätte mycket och tog fram olika förslag vilket verkligen behövdes då jag inte visste riktigt vad jag sökte. Personalen på Vero Moda (där jag väl köpte klädesplaggen) var jätte bra, ärliga tips och lite mode råd om hur det skulle se bäst ut. Kunde inte vara nöjdare just nu!! ♥

Ögongodis nr 4

Enrique Iglesias
Föddes 8 Maj 1975 i Madrid, Spanien. Han flyttade till USA som 8åring och är idag mest känd för hans musik. Han sjunger både på spanska och engelska och har en underbar röst.
Några låtar han gjort:
 
 
 

Fudge

Decide that now it´s time to let go for real. I´m pissed over your behavior and that you´re only nice when you aren´t around you friends. And this works for a couple of days, I do my best not to look at you and I´m kind of proud that my feeling are fading away. But then today, I didn´t see you. You touched my arm and I had to swirl around to see that it was you. A big smile crossed over my face and i was childishly happy for the moment. Booom and all my feelings were back again... FUCK 
I wish that I could have the power to turn off my feeling for real sometimes and that I wasn´t so weak for you!
 

Nya busstider = nya dåliga busstider!

Nya busstider, färre bussar går förbi min hållplats och sämre tider. Skulle ta en buss idag 07.34, var där typ 07.30. Sen stod jag där och väntade, och väntade. Buss f*n kom inte förän 07.50 typ och då var det en frusen och arg Stella som klev på bussen!
Håller på att knåpa på ett tal jag ska hålla i skolan. Ska prata om en intressant sak nu efter mycket om och men. Men tal är inte min grej! Hatar att prata inför grupp :/
Dagen i skolan var helt okej, bestämde att jag ska titta på Lucia i kyrkan med JP på torsdag vilket ska bli trevligt :3
Nej nu måste jag fortsätta med mitt tal! Vet att uppdateringen inte är att hurra för men har inget kul att blogga om. På onsdag är det hoppning iallafall och jag är taggad till tusen!!

Ord som jag vill börja leva efter!


Dagens ros till snygga Johanna P ♥

Hon ställde en rak och ärlig fråga till mig om en kille idag. Ärliga människor är de bästa och hon är en person som känns som om de man säger till henne stannar där! Jättefin människa och vi behöver fler människor på jorden som är som henne! ♥ 

Blodgrupp, vänner, respektingivande personer ♥

I tisdags på naturkunskapen så skulle vi kolla våra blodgrupper. Vi tvättade händerna, fick sprit-servett att torka av fingret med. Sedan en steril nål och då skulle vi sticka oss själv med en nål i fingret och pressa ut blod på olika lappar typ...
Men lixom själva grejen att ta en nål och sticka den i sig själv?! Hur tänkte de där vaa? Haha gick emot min princip att man inte ska skada sig själv så jag kunde inte sticka mig. Bad istället läraren att sticka mig och jag tittade bort så jag inte skulle rycka åt mig handen. Gick bra, gjorde lite ont men jag fick ut blod iaf! För er som är intresserade tog jag fram en bild som ni kanske/inte förstår ;)
Vissa vänner är viktigare än andra, betyder mer och du kan säga allt till dem. Vissa personer som du kanske inte visste att du var så tajt med kan komma att överraska dig när du minst anar det. Hände mig så sent som idag och förstår inte hur man kan vara så blind.
Vänner är det viktigaste i livet. När man har det riktigt dåligt, går runt och är deprimerad och gråter i mängder samt känner sig allmänt värdelös, ful och ensam så finns vissa alltid där! Något jag gör allt för sällan är att visa mina vänner vad de betyder för mig, men de betyder så obeskrivligt mycket så ord kan inte räcka.
Två namn jag vill lyfta fram idag är Viktoria och Iqra. Två vänner som alltid ställer upp och som alltid finns där och lyssnar när jag behöver prata ut som mest! Är stöttande och försöker att få mig att inse att jag är bra som jag är och om något går snett så var det inte mitt fel. Älskar er tjejor och ni betyder obeskrivligt mycket för mig!
 
 

Veckans ögongodis nr 3

Grant gustin
Är en snygg kille som föddes den 14 januari 1990. Det här killen hittade jag när jag tittade på tv-serien Glee. Han är också med i ett och annat enstaka avsnitt av några andra serier. Medverkade även i en film som kom ut nu 2012 som heter A Mother´s Nightmare.

Nej...

Orkar verkligen inte skriva om allt, kommer en lite kort uppdatering nu om hur ridningen har sett ut.
I lördags broddade jag Lucy då det var glashalt när jag tog in henne. Har inte broddat på några år så det kändes direkt i ryggen (Lucy var inte så samarbetsvillig heller). När de väl var på så skrittade vi en sväng barbacka bara då banan var hård och ridhuset upptaget.
Söndag fm red jag Olympiq, gick helt okej med tanke på att han gick på hackamore och inte går lika bra på det. Han var något stark men efter en hel del halvhalter så lugnade han ner sig lite och fick han i stadig för bitvis.
Efter det tog jag in Lucy och gjorde iordning henne. Vi red ett barbacka pass i ridhuset på hackamoret och sporrarna var på.
Lucy var helt fantastisk! Inte alls vad jag hade förväntat mig men vi gjorde klockrena skänkelvikningar, jätte fin form och hon verkligen sköt på inunder med bakbenen. Underbar känsla! Galoppen satt också och hon jobbade på riktigt bra. Helt underbart ridpass och jag log hela tiden. Körde även något ökad trav och det blev rejäla ökningar.
Mot slutet så blev Lucy lite stark men det var riktigt roligt då hon var som en helt annan häst!!
Olympiq:
Lucy:

FU!

Skrev ett aplångt inlägg och sedan slutade internetet att fungera -.-
Har inte orken att skriva om det nu så ni får vänta ännu längre på uppdatering!

RSS 2.0