Bloggen är ganska tom

 
Ett dygn med min mor och dessa bilder blev det då bland annat. De två första är mina favoriter, vet inte varför men är något med dem som jag gillar. Vi åt iallafall kräftor och räkor samt massa annat gott och tittade på film - lite söndagsmys :)
 
Har inte så mycket att skriva i detta nu, längtar till på torsdag - då ska det fotas!
2014-08-05 @ 22:20:10 Allm�nt Permalink


Kommentarer
Postat av: Sofia Krantz

svar: Kan självklart skriva receptet, men tror jag skriver det i ett inlägg istället. Hade ändå tänkt skriva något inlägg med recept på olika bliss balls så hela receptet kommer väl ut där.

Men det mesta i receptet är väl saker man oftast har hemma, det som inte är så vanligt att ha hemma är ju spirulina pulvret. Jag hittade mitt på en Ica-affär men annars finns det även i hälsokost affärer vad jag vet. Spirulina luktar inte alls särskilt lockande men ger ingen större smak egentligen när man blandar i det. Så bollarna är även goda utan spirulina pulver. Så jag tänkte mer att det kan vara onödigt att köpa om man inte tycker om det och de finns oftast i rätt stora förpackningar så som sagt så är det något som kanske blir onödigt för dig att köpa. Spirulina funkar ju annars i smooties osv.
Men jag köpte ju endast spirulina för att det är rikt på många näringsämnen som är viktiga för mig som inte äter animaliskt. Men vill du testa de fullt ut får du självklart prova. Utan spirulinat får du istället beiga bollar men de är även supergoda. ;)

Men som sagt, ska försöka få till ett inlägg med en del olika recept på bliss balls så får du hålla koll efter det. :')

2014-08-06 @ 08:54:43
URL: http://sofiakrantz.webblogg.se
Postat av: Sofia Krantz

Så, har ett inlägg som publiceras imorgonkväll där receptet finns med. :)

2014-08-06 @ 21:33:01
URL: http://sofiakrantz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0