Uppdatering från Thailand

Sitter nu här i lägenheten i Thailand, 33grader i skuggan och 45 i solen! Vi håller mer eller mindre på att smälta bort här, bränt oss har vi också gjort men svårt att helt gömma sig från solen :)
 
Flygturen var fruktansvärd, eller turerna ska man nog säga då vi bytte plan i Turkiet och väntade ungefär i 3 timmar. Första turen var väldigt varm och fick träsmak i baken. Andra flyget på 9 timmar var lyxigare, alla hade varsin tv-skärm och dosa så man kunde göra allt möjligt som spela spel, titta film och lyssna på musik. Dock lyckades jag bara sova någon timma så blev en riktigt jobbig dag sen då klockan var tio på morgonen när vi landade, vi höll oss vakna till ungefär nio/tio sen slocknade vi! 
Fick lite smått panik när vi kom ner då svetten rann och jag var hela tiden klibbig. Har vant mig lite nu men första natten var usch, kunde knappt andas och det var såå varmt!! 
 
Har ätit väldigt god mat här nere, första kvällen blev det kyckling och cashewnötter samt ris på den restaurangen som ligger precis vid lägenheten, och igår blev det en tysk restaurang som bjöd på schnitzel och pommes. Vi äter frulle och sen typ inget fram till middagen runt 18/19- tiden och då känns det väldigt bra med mat då solen har gått ner :)
 
Det har blivit en del bad i det galet salta havet och idag provade vi på poolen också för att gömma oss lite från solen! Vi hörs igen när vi hörs! 
 
2014-12-08 @ 10:53:31 Allm�nt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0