Uteritt på ett kraftpaket ♥

Uteritten gick jätte bra. Började med att galoppera längs ett fält till vi kom till stigen vi skulle svänga in på. Viktoria fick rida först då Zyd inte vill börja galoppera iväg, fått en känsla av att hon inte vill galoppera ifrån sin nya vän.

Sen på stigen i skogen så småtravade både Zyd och Lucy till och från nästan hela tiden, de ville springa och göra sig av med energi ^^
På slutet av stigen så kommer det en kort men brant backe som man kan galoppera uppför, så vi tog den i galopp tre gånger.
Sen kom vi ut på fältet igen och då hästarna fortfarande var studsiga så fick de dra en lång repa på fältet i galopp och sedan tillbaka igen. Zyd skötte sig jätte bra och sträckan tillbaka så drog hon verkligen på, hon började med en bockning också innan hon for iväg.
Hej och hå vad det gick, sen att bryta av när man skrattar så man håller på att storkna - det är inte lätt, speciellt inte på hästar som vill springa med. Som om det inte vore nog så satt jag där barbacka också men det gick, käkade inget gräs idag i alla fall ;)

Zydansie hon är en trevlig dam ♥
 
 
2013-07-27 @ 18:47:30 Zydansie ♥ Permalink


Kommentarer
Postat av: Emma

Åh så härliga bilder!

Sv; Tack!! Va glad jag blir!

2013-07-27 @ 20:23:25
URL: http://emmah.horseworld.se
Postat av: Elin

Det låter jättehärligt! :)

2013-07-28 @ 12:58:36
URL: http://hopelessdreaming.blogg.se
Postat av: Emma

Sv: nej tyvärr inte! Rider honom ca 4 dagar i veckan, tränar och tävlar honom så enligt mig är han som "min" ;)

2013-07-28 @ 13:03:33
URL: http://emmah.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0