Hjälp mig du barma människa!

Jag vill så otroligt gärna skriva några bra och läsvärda inlägg som kräver lite fundering med genomtänkta ord! Men jag har en sån "bloggtorka" så jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om som är intressant för er som kikar in på min blogg att läsa. 

Att skriva inlägg på inlägg om vad jag gör om dagarna blir tråkigt i längden då jag inte gör något intressant. Om jag har internet när jag är i Thailand så kan det komma lite mer fina bilder och en liten uppdatering om vad som händer där!

Vill jätte gärna skriva av mig om allt möjligt men om vad vet jag aldrig. Jag frågar nu er:
Vad vill ni läsa om? Ställ gärna frågor som t.ex Vad tycker du om...? Vad skulle du gjort om...? Kan du skriva om...?

Snälla ge mig lite tips och inspiration att få skriva av mig, måste rensa tankarna ibland och titta bort från läxböckerna för en stund :)

Min bästavän i somras: 

Haha ögonblicksbilder ^^

Ibland måste man hoppa stoooort!

Stressfia!!

Nu innan jag far till utlandet med min far så har jag otroligt mycket i skolan! Det tar upp det mesta av min tid nu då jag vill göra bra ifrån mig på alla examinationer innan ledigheten!
 
Var ute hos damerna i lördags iaf. Cereza borstade jag av två gånger ordentligt men hon visade tydligt att hon ville ha lera på sin päls! 
Sen var det en otroligt tjurig Zyd som fick göra sig av med massa aggressioner i galopp när jag stod på backen. Hon stampade, bockade och kickade - vildhäst! Sen när hon slutade med det så stod hon och åt gräs en stund och frustade mellan tuggorna. Hon verkade nu väldigt till freds och nöjd - skönt att se :)
 
Fresa var ett energiknippe för sig, en del galopp för även henne och efter det lite mer seriöst jobb med AK!

CRAZY


Let the show begin!

Idag är det äntligen dags att se den tredje filmen av hungergames serien. Ett år sen förra och jag är så galet taggad. Ska bli så skönt att spendera lite tid med Viktoria och sätta sig i biografen, koppla av och bara njuta. 
Tycker jag förtjänar en liten paus, har varit en riktigt tuff vecka med skolarbeten och de två kommande veckorna ser också väldigt jobbiga ut. Är idag exakt 2 veckor kvar innan jag far till Thailand, så har en hel del kvar att göra innan jag åker! Skönt att få ett break nu ikväll och slappna av en stund :)
 

Tanken som räknas...

Tar ofta bilder och har i tanken att jag ska blogga, men för lat för att lägga in bilderna på datorn och då blir det ingen bloggning heller... Tanken som räknas!

Först så har jag varit på maskerad för några veckor sen med kusinen. Var hos frisören samma dag, blev skitsnyggt med lockar och allt men var fuktigt ute och blåste så försvann innan jag typ han ta kort på det ^^
Mamma hjälpte mig med färgen i ansiktet, efter de första strecken kände jag att jag skiter i detta men blev ju ganska bra tillslut - gav min fina mor en liten utmaning ;)

Allt som allt en kul kväll med lite nytt folk, var mimare btw - mimare som kunde tala!


Sen har det också varit en lång tur med Elin. På bästa Zyd och barbacka, öm rumpa när vi väl kom tillbaka men var trevligt!
 
Var i fredags hemma hos Viktoria och hade allmänt mys. Vi (läs Viktoria) lagade mat, spelade kort och samt pratade tills det var dags för mig att bege mig hem <3
Fun pic!
 
Har även jobbat mycket med UF. När jag läser ekonomi nu i trean så ska vi driva eget företag. Jag och en annan tjej gör detta tillsammans, har kört på samma affärsidé sen typ september och nu förra veckan bytte vi idé två gånger... Men detta som vi har nu känns bra!
 
I söndags var far med mig till hagen och damerna. Vi tog oss en längre tur än planerat i skogen, 1h och 45min blev det. Pappa på stabila Zyd och jag på Fresa som höll sig ganska bra i skinnet :)
Mycket skratt för min del och en ofrivillig avsittning för min far. Kom en nedförsbacke och då han klämde lite med benen för stöd så började Zyd trava och pappa lyckades nätt och jämt håll sig kvar.
Sen i en uppförsbacke började Fresa att småtrava och jag saktade in henne, då ville Zydansie också trava vilket min far inte var med på så sen stod han där på backen och skrattade! Otroligt rolig syn och ingen skada skedd, bara att sitta upp igen och vi fortsatte vår trevliga tur.
Kvalitetstid på hög nivå! <3

Throwback


Kl. 5.40 - olagligt att gå upp så tidigt på ett lov!

Har höstlov just nu och skolan börjar på måndag igen. Dock hade jag inte riktigt lov utan har jobbat från 8-16 måndag-fredag nu, för att hinna med bussen så har jag gått upp tjugo i sex (!!). 
Gått igenom massa gamla handlingar på lasarettet, låter väldigt simpelt men till en början krävdes det en hel del tankeverksamhet. 

Har denna vecka skurit mig på papper fler gånger än vad jag kan räkna, kastat bort dussin med gem, skrattat tills jag storknat och lärt känna nya trevliga människor. Vi var sex stycken som satt i ett rum och jobbade timme efter timme, vi kom snabbt igång och pratade allihop. Då bristen på sömn var ett faktum hos de flesta så har vi haft många galna skrattstunder där vi skrattat så mycket så vi glömt varför vi ens skrattar. 
Haft en toppen tid där och det var en erfarenhet. Samt att jag kommer få en större lön nästa månad!

RSS 2.0